28% το ρεύμα επάνω από Γενάρη! Κατά τα άλλα ψήφισε πλαφόν η Ευρώπη, στον παραγωγό, όχι όμως και στους κερδοσκόπους

Όσο αυξάνονται τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης θα βλέπουμε τον κο Μητσοτάκη να πηγαίνει από την Βόρειο Ήπειρο στο Καστελόριζο και πάλι πίσω, συνεχίστε ότι κάνατε είμαστε σε καλό δρόμο μέχρι να φτάσει στην Τραπεζούντα.


Στο μεταξύ, όσο μας πουλάνε τζούφιο εθνικισμό, 28% το ρεύμα επάνω!

Την ανηφόρα τραβούν ξανά οι χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας με τους προμηθευτές να ανεβάζουν τα τιμολόγια του Ιανουαρίου κατά 28% για να μετριάσουν το ρίσκο της πρόβλεψης τιμών λίγες μόλις  ημέρες πριν το τέλος του μήνα.

Τον χορό των αυξήσεων έσυρε αργά χθες το βράδυ η ΔΕΗ ανακοινώνοντας άνοδο των τιμών περίπου κατά 11 λεπτά σε σχέση με το τιμοκατάλογο του Δεκέμβρη. 

Έτσι η τιμή της κιλοβατώρας για τον επόμενο μήνα θα διαμορφωθεί για τα οικιακά τιμολόγια έως τις 500 κιλοβατώρες στα 48,9 λεπτά (από 0,38 ευρώ) αυξημένη κατά 28% ενώ πάνω από την κατανάλωση των 500 κιλοβατώρων, το κόστος ανεβαίνει στα 50,01 λεπτά. 

Κοντά στην ΔΕΗ κινείται και η Elpedison καθώς οι αντίστοιχες τιμές για τον μήνα Δεκέμβριο είναι 45 λεπτά για το πρόγραμμα Electicity Home Day έναντι 35 λεπτών τον Δεκέμβριο. Στο πρόγραμμα με πάγιο 5 ευρώ (Elpedison Συνέπεια Day) το κόστος ανέρχεται σε 42,27 λεπτά ανά κιλοβατώρα από 32,27 τον προηγούμενο μήνα (Δεκέμβριο).

Η Protergia με πάγιο 5 ευρώ στο «Protergia Οικιακό Energy Save» διαμόρφωσε τις τιμές στα 44,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα από 36,8 λεπτά τον Δεκέμβριο. Στα 48 λεπτά ανά κιλοβατώρα εμφανίζεται το τιμολόγιο στο νέο πρόγραμμα «Protergia Οικιακό MVP Reward» που προσφέρει έκπτωση συνέπειας.

Στα 36 λεπτά ανά κιλοβατώρα, με την έκπτωση συνέπειας του 20%, διαμορφώνεται τον Ιανουάριο το τιμολόγιο του προγράμματος «GENEROUS Home» της ΗΡΩΝ ενώ χωρίς την έκπτωση η τιμή φτάνει τα 45 λεπτά ανά κιλοβατώρα. Οι αντίστοιχες τιμές τον Δεκέμβριο ήταν 30,4 και 38 λεπτά ανά κιλοβατόρα.

Με κατηγοριοποίηση τιμών εμφανίζεται η NRG καθώς η εταιρεία προσφέρει το βασικό οικιακό πακέτο (ΝRG On time) με πάγιο 4,8 ευρώ προς 0,40 ευρώ ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας 15%, με 0,43 λεπτά με έκπτωση συνέπειας 10% και με 0,48 λεπτά χωρίς την έκπτωση. 

Η αντίστοιχη χρέωση του προηγούμενου μήνα ήταν 0,319 λεπτά. Ανταγωνιστικότερες χρεώσεις εμφανίζει η Ελληνικό Φυσικό Αέριο, προσφέροντας τιμολόγια με 0,358 ευρώ/κιλοβατώρα έναντι 29,8 λεπτά τον προηγούμενο μήνα, αυξημένα κατά 24%.

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ!


Αποκαλύπτεται η μέγιστη απάτη της κυβέρνησης με την υποτιθέμενη 'αναστολή' της ρήτρας αναπροσαρμογής, την οποία φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε ψηφίσει ο ΣυΡιζΑ που σήμερα παριστάνει τον άμοιρο ευθυνών».

Εν κατακλείδι, «η Ελληνική Λύση οφείλει να προειδοποιήσει ότι όσοι σήμερα κερδοσκοπούν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων πιστεύοντας ότι θα μείνουν ατιμώρητοι, να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν πολιτικά και ποινικά. Για εμάς, δεν ισχύει κανένα 'ακαταδίωκτο', καμιά 'ασυλία', όταν διακυβεύεται το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων.

0 Σχόλια