Ιδού η "δημοκρατία" που πρεσβεύουν - Κοκαϊνοπότες - παιδοβιαστές και σκάνδαλα


Θυμηθείτε λίγο το κάνδαλο μεγατόνων με την εμπλοκή του αντιπροέδρου του ΣτΕ σε υπόθεση κοκαΐνης


Περίπτωση 1. 

Σύμφωνα τότε με την εφημερίδα Espresso, η εμπλοκή του στενού φίλου της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και φερόμενου ως συντρόφου της τέως προέδρου του ΣτΕ Μαίρης Σαρπ στην υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στον δικαστικό κόσμο της χώρας, καθώς οι τρεις συλληφθέντες υποστηρίζουν ότι αυτός τους προμήθευσε τα ναρκωτικά. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία, όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν (!) από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο δικαστικός και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει. Ακολούθησε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού. Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε εκεί κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του για τους δικαστικούς. 

Περίπτωση 2. 

Οι Μακεδόνες δείχνουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως τον «νεκροθάφτη» των νομικών τους προσπαθειών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών -με τον τότε ρόλο της ως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας-, η ίδια επιχειρεί να ενδυθεί τον μανδύα του υπερασπιστή των καταπιεσμένων γυναικών στη χώρα μας.

Συρόμενη πίσω από τις «στάρλετ» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πρόλαβαν να μετατρέψουν ένα αποτρόπαιο γεγονός σε εργαλείο κοινωνικής μηχανικής, η καθήμενη στον θώκο του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα κυρία Σακελλαροπούλου αποφάσισε σε άρθρο της στα «ΝΕΑ» το Σάββατο να περιγράψει σχεδόν ως… Ιράν τη χώρα μας.

Αναφερόμενη σε «κυρίαρχο σεξιστικό λόγο» που έφτασε ο καιρός να… εξαλειφθεί, δεν παρέλειψε να υιοθετήσει όλη τη φρασεολογία του «δικαιωματιστικού» τόξου, κάνοντας λόγο για «γυναικοκτονίες», «έμφυλη βία» και «έμφυλα στερεότυπα».

Όλα αυτά υπενθυμίζεται ότι τα κατήγγειλε η κυρία Σακελλαροπούλου με τον θεσμικό ρόλο που της δίνει το αξίωμά της ως πρώτου πολίτη της χώρας αυτής μέσα από τις σελίδες του πλέον συστημικού, ίσως, μέσου. Είναι σαφές ότι η κυρία Σακελλαροπούλου έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από την τακτική πολλών εκ των προκατόχων της και να μετατρέψει τη θητεία της στο Μέγαρο Μαξίμου σε ευκαιρία για να προωθήσει τα ιδεολογήματα του δικαιωματισμού, επιδεικνύοντας επιλεκτική ευαισθησία σε όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Περίπτωση 3.



Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ήταν στο Λονδίνο και, παρά το γεγονός ότι εκπροσώπησε την Ελληνική Δημοκρατία στην κηδεία της βασιλίσσης, μάλλον απόλαυσε την επίσκεψή της εκεί με τον σύντροφο της. Μάλιστα φόρεσε και καπέλο, όπως προέβλεπε το πρωτόκολλο.

Και για την κηδεία του τέως κυρία; 
Τίποτε...

0 Σχόλια