Γιατί ο Ιμπραήμ Καλίν λέει: «Είχαμε πάρει από κοινού αποφάσεις» κ. Μητσοτάκη; Τι αποφάσεις σας υπαγόρευσαν οι Γερμανοί πάλι;


Ο Τούρκος πολιτικός λέει ότι δεν τηρούνται όσα συμφωνήθηκαν στη συνάντηση που έγινε πρόσφατα στις Βρυξέλλες με Έλληνες αξιωματούχους!


Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα παρενοχλεί την Τουρκία και… παραβιάζει τα σύνορα αλλά επίσης αποκαλύπτει και τις μυστικές συνομιλίες που έχει κάνει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη με τον Ερντογάν προσφορά της Γερμανίας.

Πρόσφατα, ο Καλίν, είχε συνάντηση με τη σύμβουλο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Άννα Μαρία Μπούρα, παρουσία Γερμανών αξιωματούχων στις Βρυξέλλες.

«Τον περασμένο μήνα είχα συνάντηση με την Ελληνίδα ομόλογό μου στις Βρυξέλλες, και ο Γερμανός ομόλογός μου ήταν σε αυτή τη συνάντηση. Προτιμούμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτές τις εντάσεις και συγκρούσεις προχωρώντας στο πλαίσιο των αποφάσεων που πήραμε εκεί και να επίλυση των ζητημάτων και μείωση των εντάσεων μέσω ειρήνης και διαπραγματεύσεων. Αλλά όταν υπάρχει παραβίαση δικαιωμάτων, παραβίαση συνόρων ή παρενόχληση κατά της Τουρκίας, η Τουρκία δεν διστάζει να απαντήσει σε αυτές» ήταν η δήλωση του.

Εντελώς τυχαία πιστεύετε εσείς πως οι δηλώσεις αυτές έρχονται μόλις μία ημέρα μετά τις αντίστοιχες του Α.Συρίγου όπου ανέφερε: «Να πάρει η Τουρκία τα F-16 – Η κυβέρνηση το θέλει»...
Βέβαια, εκεί ο κ. Συρίγος - έγκριτος κατά τα άλλα στην δουλειά του - ανάφερε και κάτι που δεν δόθηκε η πρέπουσα επισήμανση προφανώς αναγνωρίζοντας την υπεροχή των ρωσικών οπλικών συστημάτων: "φανταστείτε μια ρωσία που έχει ρωσικά οπλικά συστήματα. Δεν θα μπορούσε να την σταματήσει κανένας!"

Ακούστε τον! 

 

Αλλά εμείς είπαμε... Με την σωστή πλευρά της ιστορίας 

- 236 ευρώ η κιλοβατώρα στην Ελλάδα 

- 23,77 στην Πορτογαλία.

Η Πορτογαλία όμως δεν έστειλε όπλα στην Ουκρανία, εκπαίδευσε προσωπικό και έως εκεί. Η ελληνική κυβέρνηση δια στόματος Συρίγου λέει να δώσουμε στην Τουρκία F-16, χάδια και φιλιά, στοργή και προδέρμ... 

Και συν αυτό, η κυβέρνηση της Πορτογαλίας ρίχνει ζεστό χρήμα 3 δις ευρώ ώστε οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος να μειωθούν το 2023 κατά 80% για τα νοικοκυριά και κατά 35% για τις βιομηχανίες.

Καταλάβατε πως μεθοδεύετε η παραχώρηση του ιστορικού αρχιπελάγους, του Αιγαίου μας, στους Τουρκους; Πρώτα δεν αντέδρασαν στο turkegean sea των τούρκων και τώρα έχουν μυστική ατζέντα!Καταλάβαμε να λέτε...

0 Σχόλια