Με την ευχή της Μάνας, αντιστεκόμαστε...


Με την ευχή της Μάνας, αντιστεκόμαστε, γιατί στο αίμα μας ρέει Αίμα Ελληνικό!


Οι ξένοι αλλά και οι ελληνόφωνοι κατακτητές πιστεύουν ότι με την προπαγάνδα τους μπορούν να αλλάξουν το Έθνος. Μόνο που η συνείδηση ενός Έθνους φτιάχνεται από την κοινή γλώσσα, την κοινή ιστορία και τη γνώση του ποιος είσαι.

Το κράτος δεν έχει την ίδια ισχύ με το Έθνος.

Κράτος μπορείς να φτιάξεις με ανθρώπους πολλών εθνοτήτων. 
Αλλά χωρίς καμία συνοχή...

Το Έπος του 1940 οφείλεται στο ότι ο Ιωάννης Μεταξάς φρόντισε να κρατήσει υψηλό το φρόνιμα της τότε πάμφτωχης Ελλάδας. Το Έθνος δονούνταν στο άκουσμα λέξεων όπως: ΤΙΜΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Οι Έλληνες πάντα γι'αυτά πολεμούσαμε.
Για το παρελθόν...
Για τους νεκρούς μας...
Για το παρόν και το μέλλον...
Για τους αγέννητους...

Και όταν όλα δείχνουν να χάνονται τότε από την Ευχή της Μάνας και από τον Θεό παίρνουμε περισσότερη δύναμη και χτυπάμε τον εχθρό δυνατότερα από ποτέ...


Σήμερα, καίμε την Σημαία, ζητάμε να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουμε εμείς. 
Σήμερα, καλοταϊσμένοι, προδώσαμε τα Ιδανικά της φυλής μας.

Τιμή και Μνήμη στους πολίτες - οπλίτες που επάνω στα βουνά υπερασπίστηκαν το δικαίωμα μας να ζούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ σήμερα και να διαφωνούμε.

Τιμή και μνήμη στους Ήρωες - Στρατιωτικούς, χαμηλόβαθμους και υψηλόβαθμους, που επί μια δεκαετία πολέμησαν με Ιταλούς, Γερμανούς, Βούλγαρους, Γιουγκοσλάβους, Αλβανοτσάμηδες, αλλά και με εκείνους που ονειρεύτηκαν την μετατροπή της Ελλάδας μας σε Σοβιέτ υπηρετώντας τις ονειρώξεις τους παθιασμένοι με τον δικτάτορα και σφαγέα του Ελληνισμού, Στάλιν.

Τέλος, τιμή και δόξα στον άδικα δολοφονημένο, Ήρωα του Έθνους, Ιωάννη Μεταξά. 

Τον άνθρωπο που είπε το OXI στον φασίστα Πρέσβη μέσα στην άγρια νύχτα δίνοντας λαμπρό παράδειγμα στην τότε φοβισμένη Οικουμένη συνεχίζοντας την αέναη πορεία του Ελληνισμού που περνάει μέσα από την αιώνια άρνηση παραχώρησης σπιθαμής γης στον εχθρό πάσης φύσεως. 
Από την Αρχαιότητα έως σήμερα και από Ανατολή μέχρι Δύση.

Χρόνια Πολλά στην Πατρίδα.
Αιώνια Τιμή και Δόξα στις Ενοπλες Δυνάμεις.
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940!

Στέλιος Φωτόπουλος
Βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

0 Σχόλια