Ο Στέλιος Φωτόπουλος τώρα και πάντα θα υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματα της (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών

 

Και αν παίρνουμε απαντήσεις που δεν συνάδουν με το δίκαιο, αυτό μας πεισμώνει περισσότερο. Γιατί όταν υπεραπίζεσαι το δίκαιο, δεν υπάρχει περιθώριο υπαναχώρησης.


Ιδού η ανάρτηση της Αντιπροεδρίας Κοινοβουλευτικού Ελέηχου της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών 

Αξιότιμες / οι κ.κ,

προς ενημέρωσή σας ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδία μας - ΠΟΜΕΝΣ - που αφορά την απάντηση του κ. ΥΕΘΑ στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Ελληνικής Λύσης κ. Φωτόπουλος Στ. με θέμα «Ειδική αποζημίωση Πυροτεχνουργών (Εκτέλεση αποφάσεων ΣτΕ)».


Η ΠΟΜΕΝΣ επισημαίνει το δίκαιο του αιτήματος και την επίσημη θέση του ΥπΕΘΑ να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την καταβολή αποζημίωσης στους πυροτεχνουργούς των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ), σύμφωνα με το διατακτικό της Απόφασης του ΣτΕ.

Η Αντιπροεδρία Κοινοβουλευτικού Έργου της ΠΟΜΕΝΣ υπογραμμίζει την βοήθεια σας για την ανάδειξη του θέματος και σας απευθύνει κάλεσμα για την πραγματοποίηση μιας επίσημης συνάντησης με τα αρμόδια όργανα του κόμματος σας στην Βουλή, ώστε να συζητηθούν τρόποι συνεργασίας και ενημέρωση για τα μείζον προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.


Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών

Αντιπροεδρία Κοινοβουλευτικού Έργου

Με Εκτίμηση
Λεμονιάς Απόστολος
Αντιπρόεδρος Κοινοβουλευτικού Έργου ΠΟΜΕΝΣ

6983511103

0 Σχόλια