Ασπρόπυργος: Ο 17χρονος που συνελήφθη ήταν και στην καταδίωξη με νεκρό στο Πέραμα, λέει ο Κούγιας


Ο 17χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

 
O 17χρονος που συνελήφθη για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο ήταν συνοδηγός και στην καταδίωξη που είχε γίνει το 2021 στο Πέραμα με νεκρό έναν 20χρονο Ρομά, σύμφωνα με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια.

«Προχθές επανελήφθη το ίδιο ακριβώς σκηνικό, όταν μια εγκληματική ομάδα τεσσάρων Ρομά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να βρίσκεται μέσα σε κλεμμένα αυτοκίνητα και να κινείται προς την περιοχή του Ασπρόπυργου. Οι αστυνομικοί, όπως είχαν καθήκον, τους κατεδίωξαν και κατάφεραν σε πρώτη φάση να συλλάβουν τον έναν εξ αυτών, διότι το κλεμμένο αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με το κλεμμένο όχημα που οδηγούσε συνεργός του, και ακολούθως προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός του έτερου οχήματος διέφυγε» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας.

Και πρόσθεσε: «Ακολούθως, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο οδηγός του έτερου αυτοκινήτου που ομοίως παραβίαζε ερυθρούς σηματοδότες και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με υπερβολική ταχύτητα, για να καταφύγει στον καταυλισμό των Ρομά στον Ασπρόπυργο. 

Ο δεύτερος συλληφθείς ήταν ο συνεπιβάτης του 20χρονου που είχε χάσει τη ζωή του στο Πέραμα».

0 Σχόλια