Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος για τον γάμο και την οικογένεια

Η πρώτη συνέντευξη του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικoλάου για το γάμο και την οικογένεια, μετά την εισήγησή του στην Ιεραρχία

Επιτίθενται και χαρακτηρίζουν σκοτάδιστη τον Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο, άνθρωποι που αν πέσει το βιογραφικό του στο κεφάλι τους θα πάνε στο Νοσοκομείο με κρανίοεγκεφαλικές κακώσεις, αν και για το δεύτερο συνθετικό της λέξης πολύ αμφιβάλλω...

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την πολυσέλιδη εισήγησή του, στην Ιεραρχία της Τρίτης (23-1-24), παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Ο Ιεράρχης σε μια συζήτηση στην εκπομπή «Σημεία και Άνθρωποι», αναφέρθηκε στο μεγαλείο της Οικογένειας και στους τρόπους υποστήριξης και διαφύλαξης αυτής, στην υπογεννητικότητα αλλά και στην ιερότητα του γάμου και της ένωσης δυο ανθρώπων.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που θα προβληθεί την Κυριακή:

Απάντησε μάλιστα στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου που αφορούν στην στάση της Πολιτείας και στην αντίδρασή της, μετά την Ιεραρχία, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στην διαστρέβλωση κάποιων εννοιών που ανέφερε στο κείμενο προς την Ιεραρχία.

Η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στην pemptousia.tv και θα μπορείτε να την παρακολουθείτε στο on demand περιεχόμενο στην κατηγορία Εκπομπές – Σημεία και Άνθρωποι ή μπορείτε να πατήσετε απευθείας τον παρακάτω σύνδεσμο. 

https://www.pemptousia.tv/?utm_source=KwikPlayer&utm_medium=KwikShare&utm_campaign=KwikMotion

0 Σχόλια