Ελληνική Λύση: «Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη και συκοφαντίες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών»


«Εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!»

Η Ελληνική Λύση, σε νέα της ανακοίνωση τονίζει πως «η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών».

Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρει ότι «εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!».

Η ανακοίνωση


«Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του Εθνικού Εγκλήματος των Τεμπών. Συνεργοί της, αργυρώνητα ΜΜΕ αλλά και πλαστοί λογαριασμοί στα ΜΚΔ, που εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!

Η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή προέταξε στοιχεία τα οποία γκρέμισαν τους κυβερνητικούς χειρισμούς και σήμερα επιβεβαιώνονται πλήρως.

Η τελική έκθεση – κόλαφος του ειδικού πραγματογνώμονα, τεκμηριώνει τόσο την αλλοίωση του τόπου εγκλήματος όσο και την ύπαρξη εύφλεκτων υλικών που προκάλεσαν την πυρκαγιά η οποία έκοψε το νήμα της ζωής 28 εκ των θυμάτων.

Την ερχόμενη εβδομάδα εντός του Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος θα αποκαλύψει νέα συνταρακτικά στοιχεία για το έγκλημα των Τεμπών που θα συνθλίψουν τη νέα απόπειρα κυβερνητικής συγκάλυψης».

0 Σχόλια