Βελόπουλος στη Βουλή! Κάψατε τα παιδιά και συγκαλύψατε το έγκλημα - Η εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη μετέφερε ξυλόλιο και τολουόλιο για την αμερικανική βάση στη Λάρισα

 

Συγκλονιστικός στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μίλησε με στοιχεία που κατέθεσε στα πρακτικά.

Η κυβέρνηση βιάστηκε να κάνει συγκάλυψη αναθέτοντας το μπάζωμα σε εταιρεία που δεν είχε ιδρυθεί: «Μια εταιρεία – φάντασμα ανέλαβε, λέει, το μπάζωμα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αποκάλυψε με έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή την Τετάρτη ότι η εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη μετέφερε ξυλόλιο και τολουόλιο για την αμερικανική βάση που εδρεύει στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ρώτησε στη Βουλή:

«Γιατί οι πρώτοι που πήγαν στο σημείο ήταν κλιμάκιο της Αεροπορίας; Δεν ήταν ούτε η Αστυνομία ούτε η Πυροσβεστική. Αληθεύει ότι έκανε έλεγχο η ειδική ομάδα βιολογικού πολέμου και αν ναι, γιατί; Το κλιμάκιο που πήγε στο σημείο ήταν από τη Λάρισα;».

Με βάση αυτά τα ερωτήματα ο Κ. Βελόπουλος τόνισε: «Στην Λάρισα σταθμεύουν 8 drones των Αμερικανών; Τα μεγάλα drones χρησιμοποιούν AVIATION JET FUEL. Είναι ειδικό καύσιμο. Το εν λόγω καύσιμο έρχεται από το εξωτερικό. Είναι 100 οκτανίων. Χρησιμοποιούν αυτό το καύσιμο των drone reapers που είναι στη Λάρισα; Αυτά τα drones πετούν στην Μαύρη Θάλασσα, για να κατασκοπεύουν τους Ρώσους. Το καύσιμο αυτό περιέχει: ξυλόλιο, βενζόλιο και τολουόλιο. Δηλαδή, ό,τι εντόπισαν οι πραγματογνώμονες στον χώρο του δυστυχήματος! Είναι συμπτωματικό αυτό; Ναι ή όχι;».

Επιπροσθέτως, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να κάνει συγκάλυψη αναθέτοντας το μπάζωμα σε εταιρεία που δεν είχε ιδρυθεί: «Μια εταιρεία – φάντασμα ανέλαβε, λέει, το μπάζωμα. Πρόκειται για την ΤΣΑΠΑΤΟΡΗΣ ΓΕΡΑΝΟΙ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΙΚΕ”. Η εταιρεία δεν υπήρχε όταν εκτελούνταν οι εργασίες στις 3 Μαρτίου. Συστάθηκε στις 6 Απριλίου 2023. Έναν μήνα μετά!».

0 Σχόλια