Συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague


Στο ΟΑΚΑ έφτασε, λίγο μετά τις 17:00 η αποστολή του Παναθηναϊκού, την οποία περίμεναν χιλιάδες φίλοι της ομάδας, προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου στη Euroleague.

Το λεωφορείο που μετέφερε τους πρωταθλητές Ευρώπης προς το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων συνόδευσαν πολλοί φίλαθλοι του «τριφυλλιού» στο… ταξίδι του από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το Μαρούσι, με αποτέλεσμα να προκληθούν καθυστερήσεις από την αυτοκινητοπομπή στην Αττική Οδό.

Μόλις το πούλμαν έφτασε έξω από το ΟΑΚΑ και ενώ ακουγόταν από τα ηχεία ο ύμνος της ομάδας, οι φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να ανάβουν καπνογόνα και να αποθεώνουν τους «πράσινους», οι οποίοι ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης για έβδομη φορά στην ιστορία τους.

Από την πλευρά τους, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» τραγουδούσαν συνθήματα μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι άρχισαν ήδη να… ζητούν από το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν το όγδοο ευρωπαϊκό «στέμμα», ενώ επευφημούσαν και τον Τούρκο προπονητή για τη συμβολή του στην «πράσινη» επιτυχία.

Αταμάν: «Το έβδομο αστέρι είναι εδώ»

Εκστασιασμένος από την εντυπωσιακή υποδοχή των φίλων του Παναθηναϊκού που ξεπέρασαν σε παρουσία τις 25.000 έξω απ’ το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Εργκίν Αταμάν έδειξε σε όλους το 7ο αστέρι που κοσμεί πλέον τη φανέλα των «πράσινων».

«Πιστέψατε σε εμάς, όπως πιστεύουμε κι εμείς σε εσάς. Θέλατε το έβδομο αστέρι; Το έβδομο αστέρι είναι εδώ», ήταν τα λόγια του Τούρκου τεχνικού ο οποίος άκουσε πολλάκις το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας του.


0 Σχόλια