Εύβοια: Σομαλοί μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 29χρονο Σύρο στη δομή φιλοξενίας Ριτσώνας - Θα μπει φρένο στην αθρόα (λαθρο)μετανάστευση;

 

Εύβοια: Δυο Σομαλοί, οι οποίοι είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες της δολοφονίας του 29χρονου


Ένας 29χρονος από τη Συρία έπεσε νεκρός στην ανοικτή δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα Εύβοιας, το βράδυ της Παρασκευής 21/6. Περίπου στις 12 παρα δέκα τη νύχτα, ο φύλακας ενημέρωσε το κέντρο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Εύβοιας πως ο 29χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά έπειτα από μαχαιριές που δέχτηκε στον λαιμό και το στήθος.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενω στο σημείο του τραυματισμού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ. Εκεί, άλλοι φιλοξενούμενοι της δομής, επίσης από τη Συρία, υπέδειξαν ως δράστες τους δύο Σομαλούς, οι οποίο αρχικά προσήχθησαν.

Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής τους, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν πως ο 29χρονος κατέληξε λόγω των σοβαρών τραυμάτων που είχε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δυο Σομαλοί, έχουν προσαχθεί ως ύποπτοι.

Και όποιος πει ότι αυτό είναι ένα μεμονομένο περιστατικό θα του πούμε να κοιτάξει γύρω του... 

Το παρακάτω βίντεο δεν έχει γυριστεί στην Καμπούλ αλλά στο μετρό της Αθήνας


Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η πρωτεύουσα της χώρας έχει ουσιαστικά «χαθεί» με ευθύνη όχι μόνο της τωρινής κυβέρνησης αλλά και όλων των προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων.Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι να δηλώνουν την παρουσία τους… ψέλνοντας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων εναπομεινάντων Ελλήνων πολιτών.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι φωνάζουν όλοι μαζί εν ρυθμώ επιχειρώντας να δημιουργήσουν την εικόνα ότι η πόλη τους ανήκει και μάλιστα στα μέσα της τουριστικής περιόδου.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός αυτής της «παράστασης».

Ήξεραν ότι θα μεταδοθεί άμεσα στα social media τόσο της χώρας μας, όσο και στις χώρες όπου μετέδιδαν. Και το μήνυμα είναι σαφές:

ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ - ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ... 

Επιπλέον είναι πολύ άσχημο να δίνεται λανθασμένη και στρεβλή εικόνα σε όλους έρχονται από όλο τον πλανήτη οι οποίοι όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους αναρωτιούνται εαν η Ελλάδα είναι μια μουσουλμανική χώρα...

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά το βίντεο θα δει ότι και το πλήθος των επιβατών στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό, το οποίο κοιτούσε έκπληκτο, αποτελούνταν κυρίως από αλλοδαπούς.

0 Σχόλια