Άγριο περιστατικό μεταξύ αστυνομικού και βίαιου και προκλητικού αλλοδαπού από το Καμερούν - Σε ποιο Καμερούν; Στην Κυψέλη... (βίντεο)


Η Αστυνομία μετέβη στην Κυψέλη για συμπλοκή αλλοδαπών.


Εκεί, ένας άνδρας από το Καμερούν κλώτσησε αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401. Στη συνέχεια, ο δράστης συνελήφθη για απείθεια, αντίσταση, σωματικές βλάβες και φθορά δημοσίου υλικού.

Ο αλλοδαπός προκάλεσε φθορές και στο περιπολικό 

Απίστευτες σκηνές έχει καταγράψει με το κινητό του Έλληνας πολίτης κάτοικος του κέντρου της Αθήνας που παρακολουθούσε την συμπλοκή αστυνομικών με μετανάστες.
Το επεισόδιο ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην οδό Ζακύνθου στην Κυψέλη μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Το περιστατικό


Ήταν λίγο μετά τις επτά το πρωί όταν ένα περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης πήγε στην οδό Ζακύνθου προκειμένου να διευθετήσει ένα επεισόδιο μεταξύ μεταναστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των δέκα περίπου ατόμων στη θέα των αστυνομικών διέφυγαν στα στενά της περιοχής. Ένας νεαρός όμως έμεινε στο σημείο και ήρθε σε αντιπαράθεση με το πλήρωμα του περιπολικού κλωτσώντας την πόρτα του περιπολικού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο μετανάστης και ο αστυνομικός ήρθαν στα χέρια όταν ο αστυνομικός πήγε να περάσει χειροπέδες στον αλλοδαπό. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο προκλητικός και καλά δασκαλεμένος 31χρονος από το Καμερούν κάποια στιγμή φαίνεται να κλωτσά τον 25χρονο αστυνομικό που έπεσε στο έδαφος.

Ο αστυνομικός στη συνέχεια σηκώνεται και χτυπά με το γκλοπ τον ατάραχο νεαρό από το Καμερούν ενώ ο συνάδελφος του παρακολουθεί.

Τελικά, ο μετανάστης από το Καμερούν συνελήφθη ενώ στο μεταξύ έχει προκαλέσει φθορές στην πόρτα του περιπολικού. 

Όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό Τμήμα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορές, απείθεια και αντίσταση. Ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξί του πόδι, μεταφέρθηκε στο 401 Γ.Σ.Ν και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο.

Υ.Γ. Είναι προφανές πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει χάσει τον πόλεμο για τον έλεγχο των δρόμων της Αθήνας και όπως φαίνεται μέρα με τη μέρα χάνει και νέες μάχες για να επιβάλει την τάξη. 

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν απέχει πολύ η χρονική στιγμή που ακόμη και το κέντρο της Αθήνας θα καταστεί απροσπέλαστο γκέτο.

0 Σχόλια