Οι πολίτες δεν παγιδεύονται στις "διαφημιστικές καμπάνιες" όσων τους εξαπατούν - Ψηφίζουν υπεύθυνα και με γνώση εκείνους που αύριο θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα τους!


Στις εκλογές του 2023 η ΝΔ είχε δαπανήσει περισσότερα από 800.000 ευρώ, ενώ 320.000 ξόδεψε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ.


Στην προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές του 2024 το 67% της διαφημιστικής δαπάνης ανήκει στη Ν.Δ.!

Πέρα από το χαβαλέ για την κατάντια της προεκλογικής εκστρατείας,  οι κορυφαίοι “μονομάχοι” δεν είπαν... ούτε μία λέξη για τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο, αλλά ασχολήθηκαν με ένα σωρό ανοησίεςω (publicity stunts, που λένε και οι πανάκριβοι διαφημιστές του Μητσοτάκη)

Το σύνολο των διαφημίσεων των ελληνικών κομμάτων στην Google, τις τελευταίες 30 ημέρες, είναι 321.800 ευρώ.


Εξ αυτών, τα... 192.000 (ποσοστό 67%!) τα διέθεσε η Νέα Δημοκρατία. 

Και αυτό είναι ένα πολύ μικρό μέρος της συνολικής διαφημιστικής δαπάνης, η οποία κατευθύνεται κυρίως σε άλλα “μονοπάτια”, αλλά είναι απολύτως ενδεικτική του πώς μοιράζεται μεταξύ των κομμάτων η διαφημιστική δαπάνη.

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα που κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα, έχουν ξοδέψει μαζί 131 χιλ. ευρώ!


Μαντέψτε πόσα ξόδεψε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ...
"0" ΤΙΠΟΤΑ! 


Γιατί ως πολτικό κόμμα προβάλλουμε προτάσεις και λύσεις και δεν πιστεύουμε ότι ο κόσμος χρειάζεται να δει την διαφήμιση μας ώστε να μας ψηφίσει. 

Οι πολίτες οφείλουν να κάνουν και πιστεύουμε πως έχουν κάνει ήδη την έρευνα τους ώστε να ψηφίσουν με όρους πολιτικής, γιατί τα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν το βράδυ της Κυριακής. τους αφορούν απόλυτα!

Σε ότι αφορά εμάς, στην πολιτική συμμετέχουμε με όλο μας το είναι και καταθέτουμε λύσεις για τα προβλήματα της κοινωνίας. Δεν ασκούμε στείρα κριτική, αλλά είμαστε η αντιπολίτευση που υποσχεθήκαμε. Και αυτό ο κόσμος το βλέπει.

Δεν είμαστε ηθοποιοί, ούτε τραγουδιστές για να προβάλλουμε το life style. Δεν ζητάμε την ψήφο του κόσμου ώστε να παραμείνουμε σε κάποιο παιχνίδι reality. Άλλοι βλέπουν τον κόσμο σε κάθε μα κάθε ψηφοφορία, ως ψηφοφόρους reality. Γιατί δεν έχουν προτάσεις. Άρα προστρέχουν πανικόβλητοι στις διαφημίσεις για να μπορέσουν να φανούν και να επιβιώσουν. 

Υ.Γ. Καλό θα ήταν, πάντως, η ΝΔ να ξεπληρώσει κάποια στιγμή και τα δάνεια και τους λογαριασμούς της. 500 εκ ευρώ είναι αυτά. 

Λείπουν από την ανάπτυξη της χώρας και από τους νέους που τους ξεγελά με 150 ευρώ!  

Καλός ο χαβαλές αλλά η ουσία παραμένει ανεξόφλητη... 

0 Σχόλια