Σκεφτείτε Εθνικά! Αύριο αναζητήστε γνώστες και όχι "γνωστούς" και τηλεπερσόνες

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών


Mιλάμε για την δεύτερη μεγαλύτερη εκλογική διαδικασία Παγκοσμίως - μετά την Ινδία, η Κίνα το πολίτευμα της οποίας κάποιοι θαυμάζουν δεν ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες όπως οι εκλογές). 

Στους 11 μήνες που πέρασαν, από τις εθνικές εκλογές του 2023 έως σήμερα, τα τρία κόμματα, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. φρόντισαν να αποπροσανατολίσουν τόσο πολύ τον κόσμο για το διακύβευμα αυτών των εκλογών. 

Για να καταλάβετε την σπουδαιότητα των αποφάσεων που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες, το 70% (!!!) περίπου του νομοθετικού έργου που έρχεται στο Εθνικό κοινοβούλιο αφορά Κυρώσεις αποφάσεων του Ευρωκοινοβουλίου...

Στις ευρωεκλογές δεν πάμε να ψηφίσουμε χαλαρά, πολύ δε περισσότερο δεν πάμε για μπάνιο και μεζέ, ειδικά σε αυτές που κρίνεται το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. 

Είναι η πρώτη φορά που οι πατριωτικές δυνάμεις όπως το ECR Group - Conservatives & Reformists in the European Parliament επιδιώκουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη και να αλλάξουν την Ατζέντα ακόμα και του ΕΛΚ. 

Ψήφος στην Ελληνική Λύση σημαίνει ψήφος σε μια Ευρώπη Χριστιανική, μια Ευρώπη των Εθνών και των λαών. 

Τα προηγούμενα 5 χρόνια με τον Εμμανουήλ Φράγκο αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά, σκεφτείτε τι θα κάναμε αν είχαμε και άλλους Ευρωβουλευτές. 

Σκεφτείτε Εθνικά, αναζητήστε γνώστες και όχι γνωστούς και τηλεπερσόνες, τιμωρήστε αυτούς που σας ξεγέλασαν προεκλογικά κάνοντας μεγάλους σταυρούς και στην συνέχεια ψήφισαν νόμο για τον γάμο και την τεκνοθεσία απο ομόφυλα ζευγάρια, αποδείξτε πως δεν είσαστε τα χρυσόψαρα που πιστεύουν, για εμάς και τα παιδιά μας.

0 Σχόλια