Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και χειροκίνητες γραμμές τρένων! Αυτή είναι η Ελλάδα του 2023

 

Ένα σύνθημα αντηχεί απ' άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα... «Πάμε κι όπου βγει»


Δυστυχώς ζούμε σε μια υπέροχη χώρα που οι κυβερνήσεις διαχρονικά μας αφήνουν να καιγόμαστε στην θάλασσα και να πνιγόμαστε στα βουνά.

Η δε επιβίωση μας, οφείλεται καθαρά και μόνο στην τύχη! 

Γίνεται ένα ναυάγιο και χάνονται ζωές για να μάθουμε πως τα πλοία μας δεν αξιολογούνται σωστά αλλά υπό πιέσεις άνωθεν.

Γίνεται ένα αεροπορικό δυστύχημα και χάνονται ανθρώπινες ζωές για να μάθουμε αργότερα ότι τα αεροπλάνα μας έχουν κλείσει τον κύκλο ζωής τους ή ότι συντηρούνται αποσπασματικά με ελαττωματικά υλικά!

Γίνεται ένα δυστύχημα με τρένο και μαθαίνουμε όλη την παθογένεια που κρατάει χρόνια. 
23 χρόνια και πόσες κυβερνήσεις και πρωθυπουργοί και πόσοι τομεάαρχες κομμάτων και κανείς δεν μπόρεσε να λύσει κάτι απλό. Να βλέπει το ένα τρένο το άλλο και ο σταθμάρχης να τα βλέπει όλα...Και αν δεν μπορεί ο ίδιος να υπάρχει κάτι ρε παιδί μου να μην "πηγαίνουμε και όπου βγει..."

Σκοτωνόμαστε στους δρόμους και στις γέφυρες για να μάθουμε αργότερα ότι υπήρξαν κατασκευαστικά λάθη που δεν διαπιστώθηκαν από τους αρμόδιους όταν τα έργα παρελήφθησαν.

Γίνεται ένα δυστύχημα με λεωφορείο - από αυτά που παιρνουν φωτιά κάθε τόσο - και μαθαίνουμε μετά ότι υπάρχουν λεωφορεία που κανιβαλλίζονται τα ανταλακτικά τους για να λειτουργούν άλλα.

Και πόσα ακόμη…

Στο μεταξύ ΑΝ αληθεύει η καταγγελία ότι δεν υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση ούτε στη διαδρομή του προαστιακού σιδηροδρόμου στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρομίο είμαστε εντελώς για τα πανηγύρια!

Ειδικότερα με αφορμή αυτές τις καταγγελίες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια ποινικής έρευνας και μάλιστα κατεπείγουσας. Σύμφωνα με την σχετική παραγγελία, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Στεφανάτος θα καλέσει άμεσα προς εξέταση τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και θα ζητήσει έγγραφα από την εταιρεία που έχει την ευθύνη λειτουργίας του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Στο μεταξύ οι εκλογές στην Ελλάδα γίνονται πάντα όταν πρέπει…
Αλλά δυστυχώς, ο κόσμος τελικά ψηφίζει για να τον κυβερνήσουν, εκείνοι που δεν πρέπει… 

0 Σχόλια