Στέλιος Φωτόπουλος: "Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου - Συνεχίζουμε τον αγώνα για την Πατρίδα μας"


Φίλοι και Συμπολίτες μου,


Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλες και όλους όσοι πίστεψαν στο πρόγραμμά μας και τίμησαν με την ψήφο τους το κόμμα μας, "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ", αυξάνοντας τα ποσοστά μας και τις έδρες μας στη νέα Βουλή που προέκυψαν από τις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023.

Ευχαριστώ τον καθένα και την καθεμία όμως και για την δική μου εκλογή!

Χρέος μου να φανώ αντάξιος της μεγάλης ευθύνης και της εμπιστοσύνης σας και θα το κάνω άμεσα μόλις αναλάβω τα καθήκοντα μου, προωθώντας τα προβλήματα και διεκδικώντας λύσεις όχι μόνο για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες της Ανατολικής Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Θα ήθελα, όμως να ευχαριστήσω και το κόμμα μας και προσωπικά τον Πρόεδρο, κ. Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος με τίμησε με την πρόταση να είμαι υποψήφιος και τώρα πλέον εκλεγμένος Βουλευτής, πιστεύοντας ότι μπορώ να συμβάλω, και από τη θέση αυτή, στην υπεράσπιση της Ελλάδας και των Ελλήνων  απέναντι στους αποκοιμιστές συνειδήσεων, σε αυτούς που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, απέναντι σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να εξυπηρετήσουν, φανερά ή κρυφά, τυχοδιωκτικά σχέδια και ξεπουλήματα.

Θα το κάνω, μαζί του, δίπλα-δίπλα, τόσο με εκείνον όσο και όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους, δίνοντας υπόσχεση ότι θα τιμήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που μας έστειλαν στην Βουλή, εγκρίνοντας τις Αρχές και τα Ιδεώδη του κόμματος μας.


Τίποτε όμως δεν τελείωσε!
Και δεν είναι ημέρα πανηγυρισμού αλλά περισσότερης έντασης στον αγώνα μας!


Σας καλώ να μείνετε δίπλα μας και στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, στις 25 Ιουνίου ή στις 2 Ιουλίου, όπου πλέον οι πιέσεις στο εκλογικό σώμα θα γίνουν αφόρητες, όπου η μεν ΝΔ θα διεκδικήσει την πολυπόθητη για εκείνη αυτοδυναμία ο δε ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ την επανάκαμψη τους. 

Άπαντες, προσβλέποντας στην κόπωση των ψηφοφόρων και στην αποχή λόγω καλοκαιριού. Αποχή που βλάπτει την Ελλάδα και τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Θεωρώντας λοιπόν πως βρισκόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου, σας καλώ σε επαγρύπνηση. 

Να σταθείτε και να αγωνιστείτε μαζί μας, γιατί η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ" είναι αυτή τη στιγμή το μόνο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, η μόνη γνήσια Ελληνική φωνή που θα υπερασπιστεί την ΠΑΤΡΙΔΑ, την ΘΡΗΣΚΕΙΑ, και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Σας ευχαριστώ πολύ και τα λέμε ξανά, σύντομα στο δρόμο...

Στέλιος Φωτόπουλος

0 Σχόλια