Στέλιος Φωτόπουλος: Δεσμεύομαι...



Αγαπητή συμπατριώτισσα, 
Αγαπητέ συμπατριώτη, 

Ονομάζομαι Στέλιος Φωτόπουλος και είμαι επαγγελματίας λογιστής. 
Ως εκ τούτου, δεν ψάχνω επαγγελματική διέξοδο ως εκπρόσωπος σου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Οι λόγοι που με έκαναν να αποδεχθώ την πρόσκληση του κ. Κυριάκου Βελόπουλου και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, «Ελληνική Λύση στην Α Ανατολικής Αττικής» και να υπηρετήσω με εντιμότητα τους συμπολίτες μου, είναι η έντονα θλιβερή διαπίστωση πως το σημερινό πολιτικό σύστημα θέλει εκ βάθρων ανατροπή και εκ νέου θεμελίωση, με συντονισμένη προσπάθεια από νέους ανθρώπους, χωρίς αγκυλώσεις,  που θα τους συδέει μια και μόνη Ιδεολογία, Η αγάπη για την  Ελλάδα και τους Έλληνες!


Αγαπητοί φίλοι, 

Στις προγραμματικές θέσεις της παράταξης μας και στην μεθοδική δουλειά που κάνουμε ως κόμμα «Ελληνική Λύση» εδώ και χρόνια, κυβέρνηση και κανάλια απαντούν άλλοτε με γραφικότητες και άλλοτε με φίμωση! 

Όμως, από την ίδρυση του κόμματος από τον κ. Κυριάκο Βελόπουλο, έως σήμερα «περπατήσαμε χιλιόμετρα» σαν κόμμα στο μαραθώνιο πολιτικό ταξίδι. 

Καταρτίσαμε αξιόπιστο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα που το επικαιροποιούμε καθημερινά.
Άπαντες, ενημερωνόμαστε για τα προβλήματα της χώρας, εργαζόμαστε και καταθέτουμε λύσεις, τεκμηριωμένες και κοστολογημένες. 
Δημιουργούμε πυρήνες επικοινωνίας με τον κόσμο… 
Εκπαιδεύουμε στελέχη, αποκτούμε εμπειρία, διεκδικούμε καθημερινά εντός και εκτός Βουλής το καλύτερο για την Πατρίδα μας και δεν περιμένουμε να μάθουμε στου «κασίδη το κεφάλι». 
Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι για την επόμενη ημέρα όπου και αν μας κατατάξει ο Ελληνικός Λαός. 

Θέλουμε να παρουσιάσουμε ιδανικές λύσεις και να δώσουμε ξανά την δυνατότητα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα να ονειρευτεί για τον τόπο του, να δώσουμε την δυνατότητα να απεγκλωβιστούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες από τα αδιέξοδα που του έχουν επιβάλλει ανίκανοι και επικίνδυνοι πολιτικάντηδες από τζάκια που δεν έχουν κολλήσει ποτέ τους ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους. 

Να δώσουμε την δυνατότητα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες να υπερασπιστούν το δικαίωμα για ζωή, να αναβαθμίσουμε την περιουσία των Ελλήνων προστατεύοντας το περιβάλλον αξιοποιώντας παράλληλα όλα τα εφόδια της σύγχρονης οικονομίας, να κάνουμε τους νέους που βλέπουν τον τοίχο της ανεργίας να οραματιστούν ξανά ζωή στην Πατρίδα μας.



Κάτω από αυτό το πνεύμα, εργάζομαι εγώ και πολλοί άλλοι συνεργάτες δίπλα στον Αρχηγό  της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος μας εμπνέει και μας καθοδηγεί! 


Αυτοί που τόσα χρόνια κυβέρνησαν, κόμματα και πρόσωπα και οδήγησαν τη χώρα μας στο σημερινό σημείο δεν μπορούν και δεν θέλουν και δεν θα μας σώσουν, ούτε τώρα – ούτε ποτέ. 

Αγαπητοί Συνέλληνες, 
Είμαι ένας από εσάς, απλός άνθρωπος του μόχθου και της αξιοπρέπειας.
Ζητώ την ψήφο σας για να εργαστώ και εντός Βουλής για μια καλύτερη Πατρίδα, ίδια με αυτή που παραλάβαμε από τους γονείς μας. 
Μια πατρίδα της Αξιοκρατίας, της Ειρήνης και της Προκοπής. 

Στις επερχόμενες εκλογές δυναμώστε την φωνή της Ελληνικής Λύσης!
Δώστε με την ψήφο σας δύναμη στην δύναμή σας! 

Δεσμεύομαι ότι: 
- Δεν θα το βάλω στα πόδια έναντι κάθε ευθύνης και απειλής. (τι να εννοείς άραγε;) 
- Δεν θα σταματήσω να παλεύω για τα συμφέροντα της Ανατολικής Αττικής και της Πατρίδας συνολικά. 
- Δεν θα ξεπουλήσω τις ιδέες μου για καμία θέση. 

- Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας. 


Βιογραφικό: 

Στέλιος Φωτόπουλος Υποψήφιος Βουλευτής Ελληνικής Λύσης Α Ανατολικής Αττικής Γεννήθηκα το 1975 στο Μενίδι στο οποίο κατοικώ έως σήμερα και στο οποίο από το 2005 λειτουργώ το λογιστικό Γραφείο το οποίο διευθύνω. Είμαι λογιστής – φοροτεχνικός Α’ Τάξης με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Λογιστική και Ελεγκτική (MSc in Accounting and Auditing). Εργάζομαι ανελλιπώς στον ιδιωτικό τομέα από 14 ετών παράλληλα με τις σπουδές μου. Διέκοψα την τότε εργασία μου για να εκτίσω την 18μηνη θητεία μου, από το 1995 έως το 1997 όπου υπηρέτησα στις Ειδικές δυνάμεις του Στρατού Ξηράς ως Καταδρομέας-Αλεξιπτωτιστής στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και στην Ζ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών. 



Είμαι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Ενός παλικαριού που φοιτά στη Νομική και δύο κοριτσιών οι οποίες βρίσκονται στο Γυμνάσιο και το Δημοτικό. Και τα τρία παιδιά μου φοίτησαν και συνεχίζουν να φοιτούν σε Δημόσια σχολεία. Βρίσκομαι αρκετά χρόνια δίπλα στον Προέδρο της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκο Βελόπουλο, κατέχοντας την θέση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Λύσης από την ίδρυση της, το 2016, έως σήμερα. Είναι ιδιαίτερη η τιμή για εμένα να αποδεχθώ την πρόταση του Προέδρου και να θέσω εαυτόν στην κρίση του Ελληνικού Λαού ως υποψήφιος βουλευτής στην Α Ανατολική Αττική.




0 Σχόλια