Αυτή είναι η Χαμάς που την υποστηρίζουν με θέρμη κάποιοι... Ανάγκαζαν 12χρονο να βλέπει βίντεο με δολοφονίες – «Κάθε φορά που ένα παιδί έκλαιγε το απειλούσαν με όπλο»


«Ο 12χρονος χρειάζεται μεγάλη βοήθεια από ψυχολόγους» 

 
Ο 12χρονος Εϊτάν ο οποίος βρισκόταν μεταξύ των ομήρων που απελευθέρωσε η Χαμάς αποκάλυψε στη θεία του τα όσα βίωσε στα χέρια της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η θεία του 12χρονου ομήρου είπε ότι: «Κάθε φορά που ένα παιδί έκλαιγε, το απειλούσαν με όπλο για να το κρατήσουν ήσυχο. Φτάνοντας στη Γάζα όλοι οι άμαχοι, όλοι τον χτυπούσαν. Μιλάμε για ένα παιδί 12 ετών».

Η Ντέμπορα λέει πως ο ανιψιός της βίωσε την φρίκη, καθώς τα μέλη της Χαμάς τον ανάγκαζαν να βλέπει βίντεο με τις δολοφονίες που διέπραξαν στα κιμπούτζ. «Οι τρομοκράτες της Χαμάς τον υποχρέωσαν να παρακολουθήσει τρομακτικά βίντεο, από αυτά που κανείς δεν θέλει να δει, τον υποχρέωσαν να τα δει».

Η γυναίκα εκφράζει την ανησυχία της για την ψυχική υγεία του 12χρονου. Ο Εϊτάν Γιαχαλόμι θα θυμάται σε όλη του τη ζωή την 7η Οκτωβρίου και τα όσα φριχτά βίωσε κατά τις 52 ημέρες που διήρκεσε η ομηρεία του.

0 Σχόλια