Ζωντανά σήμερα ο Κ. Βελόπουλος στη Βουλή μετά τις 17:00 – Προτάσεις και Λύσεις που κανένας δεν τολμά να πει


Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η δευτερολογία του Κ. Βελόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή σήμερα λίγο μετά τις 17:00.


Στη Βουλή μεταφέρεται σήμερα η πολιτική αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, μετά την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να ενημερώσει το σώμα για την υλοποίηση των πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης σχετικά με την ανασυγκρότηση των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Σχεδόν τρεις μήνες από τις πρωτόγνωρες πλυμήρες που προκάλεσαν ολέθριες καταστροφές στη Θεσσαλία, αλλά και τον πύρινο όλεθρο που κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα στον Έβρο, ο πρωθυπουργός επιμένει να κρατά στην κορυφή της ατζέντας και των προτεραιοτήτων του την αποκατάσταση των πληγών και την σταδιακή επιστροφή των περιοχών και των κατοίκων τους σε μία κανονικότητα.

Η ενημέρωση διεξάγεται με τη διαδικασία του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής, στο πλαίσιο της οποίας, οι πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων της αντιπολίτευσης μπορούν να αναπτύξουν τις απόψεις τους για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της κυβέρνησης.

Ο Κανονισμός προβλέπει επίσης απάντηση του πρωθυπουργού στις απόψεις της αντιπολίτευσης, δευτερολογία των προέδρων των κοινοβουλευτικών ομάδων της αντιπολίτευσης, ενώ η συζήτηση ολοκληρώνεται με τριτολογία του πρωθυπουργού.

Ακούμε όλοι τη δευτερολογία του Κ. Βελόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή σήμερα λίγο μετά τις 17:00.

0 Σχόλια