Η Ελλάδα που μας τιμά: Ο Ελληνας Διοικητής του NYPD Ιωάννης Πάππας αφυπηρέτησε με ζεϊμπέκικο


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με ζεϊμπέκικο, «Ζορμπά», νησιώτικα αλλά, πρωτίστως, με λόγια και πράξεις αναγνώρισης της μακροχρόνιας θητείας και προσφοράς του, το NYPD αποχαιρέτισε τον Διοικητή Κ-9 του Τμήματος Συγκοινωνιών, Ιωάννη Πάππα (John Pappas), ο οποίος αφυπηρέτησε μετά από 29 χρόνια υπηρεσίας.


Στην τελετή αποχαιρετισμού, η οποία έλαβε χώρα με κάθε επισημότητα το πρωί της Τετάρτης, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, στη συμβολή της Νόρθερν Μπούλεβαρντ με την 33η Οδό, στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτυ, πλήθος συναδέλφων, αλλά και φίλων, έσπευσε προκειμένου να σφίξει το χέρι του απερχόμενου Διοικητή και να ευχηθεί «καλή σταδιοδρομία».


Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Υπαστυνόμος Α’, Τζακ Κόνγουεϊ (Jack Conway) ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την προσφορά του Ιωάννη Πάππα στο Σώμα.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο αστυνομικός ιερέας π. Γεώργιος Αναστασίου, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον κ. Πάππα, ενθυμούμενος τον τρόπο με τον οποίο τον είχε προσεγγίσει όταν ενετάχθη για πρώτη φορά στο NYPD.

«Οταν μπήκα στην Αστυνομία, ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο ήρθα σε επαφή ήταν ο Γιάννης. Τότε, μου είπε μια ατάκα την οποία θυμάμαι πάντα: ‘Σ’ ευχαριστώ που ήρθες στη δουλειά σήμερα’. Ευχαριστούμε κι εμείς όλους εσάς, που έρχεστε στη δουλειά και συγκροτείτε αυτό το Σώμα», ανέφερε ο π. Γεώργιος.

Λαμβάνοντας τον λόγο, ο Ιωάννης Πάππας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους συναδέλφους και ανωτέρους του στο NYPD!!

policent

0 Σχόλια