Ασύδοτες συμμορίες ενηλίκων και ανηλίκων, κλέβουν-δέρνουν-πυροβολούν κόσμο σε δρόμους και καφετέριες - Στην Κυβέρνηση ακούνε;

Το κολάζ των θεμάτων επάνω δεν είναι από κάποια αντιπολιτευτική ηλεκτρονική εφημερίδα, ούτε καν από το site της Ελληνικής Λύσης για να πει κάποιος πως μαζέψαμε όλη την βία της χρονιάς σε ένα θέμα.

Είναι θεματολογία από το σημερινό Πρώτο Θέμα. Την κατ' εξοχήν φωνή της Κυβέρνησης, όπου αν έφτασαν αυτοί να μιλούν για βία, σκεφτείτε τι συμβαίνει εκεί έξω... 

Και το ερώτημα είναι. Ακούνε στην Κυβέρνηση; 

Θα συνεχίζεται για πολύ ακόμη αυτή η ασυδοσία του καθένα μπαχαλάκη, μπαχαλεύει την ζωή μας νιώθοντας άτρωτος; 

Έχουν σκοπό να πατάξουν συμμορίες ημεδαπών, ρομά και αλλοδαπών που επιβιώνουν σαν βδέλες από τον κόπο των ανήμπορων να υπερασπιστούν τον εαυτό τους;

Επιθυμούν στην Κυβέρνηση να φτάσει ο κόσμος να πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του (όπως έκαναν στο Μεξικό) για να σταματήσουν τους εγκληματίες; 

Στην Κηφισιά ήδη ένα δίκτυο πολιτών αποτελούμενο μάλιστα από 1200 μέλη περιπολεί στην πόλη ώστε να δώσει άμεσα αναφορά στην αστυνομία ώστε να επιληφθεί. ΕΑΝ υπάρχει διαθέσιμος αστυνομικός εκείνη την στιγμή. Αλλιώς θα κινδυνεύσουν οι πολίτες που περιπολούν... 

Είναι αυτές λύσεις σε μια ευνομούμενη πολιτεία;  Ερωτώ!

ΝΤΡΟΠΗ!

Δείτε τι συμβαίνει στην Ελλάδα του 2023... 

Πυροβολισμοί και τραυματίες στο Γκάζι

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται μία παρέα από την Κρήτη οι οποίοι διασκέδαζαν στην περιοχή από νωρίς καθώς ένας εξ’ αυτών πρόκειται να παντρευτεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Η παρέα πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και περίπου στις 3:00 πήγαν στο ένα κλαμπ. Κατά τις 6:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιακχου πλησίον από το κλαμπ Esqape.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ δύο - τρία από τα άτομα αυτά έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover. Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα, πιθανά αλλοδαποί, κατέβηκαν και τους προσέγγισαν.

Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει χεδόν εξ επαφής δύο αδέλφια από την Κρήτη και τον φίλο τους με σποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχθηκαν πυροβολισμούς να δίνει πλέον μάχη για την ζωή του... 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμμορία ρομά που «άνοιγε» Smart στα βόρεια προάστια σε... 40 δευτερόλεπτα! 

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει protothema.gr είναι αποκαλυπτικό για τον «επαγγελματισμό» που διέθεταν τα μέλη της συμμορίας, τα οποία μπορούσαν σε ελάχιστο χρόνο «λύσουν» και να «δέσουν» ένα όχημα αποσπώντας διάφορα ανταλλακτικά.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο:


Η αποδόμηση της ομάδας έγινε από τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, ενώ η ιστορία άρχισε να ξεδιπλώνεται έπειτα από δύο συλλήψεις που έκαναν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο Ζεφύρι το πρωί της περασμένης Τετάρτης (13/12) και ΕΥΓΕ! Αλλά όλοι ξέρουμε πως όταν οι αστυνομικοί τους συλλαμβάνουν - και πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους - η δικασιοσύνη τους απελευθερώνει για να συνεχίσουν το έργο τους.

Συμμορία 5 Γεωργιανών και Αρμενίων ξάφριζαν σπίτια στη Θεσσαλονίκη


Παρακολουθούσαν και βιντεοσκοπούσαν τα θύματά τους - Απέσπασαν 150.000 ευρώ από 78χρονη - Ένας παρατηρητικός ένοικος είδε τις κινήσεις τους και τελικά συνελήφθησαν. 

Χθες το βράδυ, γύρω στις 20:30 της Παρασκευής (15/12), στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι ομάδα ανηλίκων με κουκούλες κινήθηκε κατά παρέας με τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια από τον Άλιμο.

Η παρέα καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραϊσκάκη, αναφέρει το notia.gr, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών. 

Τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, καθώς φαίνεται να είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους από τον γειτονικό δήμο.

Πριν προλάβουν οι μαθητές να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση. Οι κουκουλοφόροι, που φορούσαν σκληρά γάντια μηχανής, χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τους τρεις ανήλικους, ηλικίας 14 ετών. Άλλοι από την παρέα προσπάθησαν να φύγουν προς τη λεωφόρο Ιωνίας, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους αναμέσα στα αυτοκίνητα.

Ένα από τα αγόρια χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», τραυματισμένο ελαφρά στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Είχε τρέξει να κρυφτεί σε σούπερ μάρκετ, αλλά τον κυνήγησαν και τον χτυπησαν μέσα στο κατάστημα.


0 Σχόλια