Άρης Πορτοσάλτε: «Γελοιότητες να βάζουν την κοινωνία να μαζεύει υπογραφές για τα Τέμπη»

 


«Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία»


Ο Άρης Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας το ψήφισμα για το έγκλημα στα Τέμπη, στο οποίο υπέγραψαν περισσότεροι από 1,3 εκατ. πολίτες ζητώντας να μπει τέλος στη συγκάλυψη και να ενεργοποιηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, ανέφερε πως είναι «γελοιότητες να βάζουν την κοινωνία να μαζεύει υπογραφές».


Όπως χαρακτηριστικά, ανέφερε:


«Αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία».

Το σκεπτικό του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τον εκνευρισμό που παρατηρείται στο Μαξίμου που λαμβάνει τα ηχηρά μηνύματα της κοινωνίας, μέσω υπογραφών αλλά και δημοσκοπήσεων, με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να απαντά ξεκάθαρα ότι υπάρχει συγκάλυψη πολιτικών ευθυνών στο έγκλημα των Τεμπών.

Όλα αυτά ενώ το Ευρωκοινοβούλιο δεσμεύεται ότι η υπόθεση των Τεμπών θα μείνει ανοιχτή και θα προωθηθεί στις σχετικές Επιτροπές, έπειτα από τη συγκλονιστική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού.


Μάλιστα, ο Άρης Πορτοσάλτε παρατηρεί… «ψύχωση» στην ελληνική κοινή γνώμη σχετικά με την υπόθεση του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

«Αν η οικογένεια Καραμανλή σέβεται τον ιδρυτή της παρατάξεως. θα έπρεπε η ίδια να δώσει την ευχή της στον νεότερο Κώστα Καραμανλή αποποιούμενος τη βουλευτική του ασυλία να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να βγάλει από μέσα της την ψύχωση. Υπάρχει μια ψύχωση. Δεν κρίθηκαν τα Τέμπη στις δύο εκλογές όπως εφάνη. Όπως φαίνεται τώρα το κόστος για την κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο τώρα παρά όταν έγινε το δυστύχημα».

Υ.Γ. Προφανώς και γνωρίζει πως τελικά, ειδικά αν επιμείνει  η ευρωπαία εισαγγελέας στις ευθύνες του συγκεκριμένου και άλλων υπουργών, άπαντες θα καταλήξουν στα δικαστήρια και προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις; Ίδωμεν...

0 Σχόλια