Κτηνώδης συμπεριφορά και χυδαιότητα από τον Βουλευτή, (πρώην Σπαρτιατών) Φλώρο στον Γραμμένο, Βουλευτή της Ελληνικής ΛύσηςΕλεεινά και τρισάθλια ανθρωπάρια που ξέρουν να λύνουν τα προβλήματα τους με τραμπουκισμούς. Έως τώρα το έκαναν νύχτα, πλέον το κάνουν και την ημέρα... Να τον χαίρονται όσοι τον έχουν κάνει "ήρωα"!

Όσο ανεβαίνουν τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης, τόσο πληρωμένοι και απλήρωτοι ή και "εθελοντές" κύκλων που νοιώθουν πως απειλούνται από την άνοδο μας, θα προβαίνουν σε διάφορες πράξεις...

Τους ξέρουμε, τους έχουμε δει και στο παρελθόν και ελπίζουμε ο κόσμος να τους στείλει, αυτούς και τους καθοδηγητές τους, στον καιάδα της ανυπαρξίας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την Eurokinissi, άλλοι βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο. Σε άλλα καρέ έχει καταγραφεί ο βουλευτής Γραμμένος μετά την επίθεση που δέχθηκε.


Βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο


Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος που γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του της Ελληνικής Λύσης


Ο Βασίλης Γραμμένος πεσμένος στο πάτωμα μετά την επίθεση του βουλευτή Φλώρου


Μετά το επεισόδιο ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής

Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter που τον υβρίζουν.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, που δέχθηκε την επίθεση

Τασούλας: Κτηνώδης συμπεριφορά


Μετά το πρωτοφανές επεισόδιο ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, διέταξε την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Φλώρου από το κοινοβούλιο με τη συνδρομή της φρουράς ενώ εισηγήθηκε στο Σώμα τον 15θήμερο αποκλεισμό του ανεξάρτητου βουλευτή από κάθε εργασία της Βουλής.

Η παρέμβαση του κ. Τασούλα έγινε την στιγμή που ο Κ. Φλώρος συνέχιζε τους τραμπουκισμούς, καθώς όταν στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος προκειμένου να καταγγείλει την επίθεση, ο ανεξάρτητος βουλευτής εμφανίστηκε στην είσοδο της αίθουσας φωνάζοντας ότι η επίθεση του ήταν δικαιολογημένη καθώς του έβριζαν την μητέρα.

Ο κ. Τασούλας ανεβαίνοντας στην έδρα είπε: «Δυστυχώς ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά και είναι επιεικής γιατί όταν τον φτιάχναμε θεωρούσαμε ότι απευθυνόμαστε σε νοήμονες. Ζητώ την άδεια του Σώματος για να απομακρύνω τον βουλευτή με την φρουρά για 15 ημέρες από τις εργασίες του Σώματος. Θα ήθελα την άδειά σας. Είναι χάδι έναντι της χυδαιότητας και της κτηνώδους συμπεριφοράς του. Προφανώς θα υπάρξει άρση ασυλίας του. Ποινή χάδι αλλά δεν υπάρχει κάτι βαρύτερο δυστυχώς. Προφανώς θα παραπεμφθεί και στην επιτροπή δεοντολογίας».

0 Σχόλια