ΕΥΓΕ χίλιες φορές στα κορίτσια της Νομικής Αθηνών που έφεραν στην χώρα μας το 1ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης


Γλεντούν κάποιοι με τα πανηγύρια της Eurovision, όπου την Ελλάδα την εκπροσώπησαν "τούρκοι της Θράκης"

Ναι. οι χορευτές της Σάττι δηλώνουν “Έλληνες-Τούρκοι”, δηλαδή “Τούρκοι Δυτικής Θράκης” μεγαλωμένοι στη Γερμανία! Περιμένουμε την απάντηση της ΕΡΤ…

Στο πανηγύρι, μας εκπροσώπησε μια μεγαλοκοπέλα όπου δεν μένει στα καθήκοντα της, αυτά της τραγουδίστριας, αλλά προσπαθεί να παράξει εξωτερική πολιτική με χασμουρητά και ανοησίες, ενώ η αισθητική της για αυτή τη χώρα περιλαμβάνουν την Ομόνοια και τους δρόμους γύρω από την πλατεία, με «ολίγην» από Ακρόπολη, Ηρώδειο, Καρυάτιδες, συρτάκι, κάγκουρες που driftάρουν με παλιά γερμανικά σαπάκια, καφενεία, ναργιλέδες, τσίπουρο, αργοσχολία. σουβλάκι και τζατζίκι...

Κάποια στιγμή, θα πρέπει να αναρωτηθούμε, αν μια πλατεία και 5-6 δρόμοι πέριξ αυτής, μπορούν και πρέπει να ακυρώσουν την πολυχιλιόχρονη ιστορία αλλά και την αισθητική μας!

Και αν αυτή είναι η στραβλή εικόνα που έχει για την Ελλάδα μας η Μαρίνα Σάττι και η επιθυμία της να δείξει την Ελλάδα ως έναν απέραντο τσαντηρομαχαλά, εμείς έχουμε άλλη εικόνα.

Και αυτή η εικόνα, θέλει να επαναφέρει και να βελτιώσει την Ελλάδα μας επενδύοντας στους νέους και στους φοιτητές της, που είναι το αύριο αυτής της Ελπίδας.

Όχι τους "αιώνιους φοιτητές", και τους αναρχοάπλυτους καταληψίες, αλλά τους μεθοδικούς μελετητές της επιστήμης τους, που διαπρέπουν διαρκώς και αδιαλείπτως στο εξωτερικό παίρνοντας πρωτιές μαχόμενοι απέναντι σε μεγαθήρια Πανεπιστήμια όπως το Cambridge και το Oxford, όσο εμείς ασχολούμαστε με ανοησίες!

ΕΥΓΕ χίλιες φορές στα κορίτσια της Νομικής Αθηνών και στους καθηγητές - μέντορες τους που έφεραν στην χώρα μας το 1ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης! Πάντα τέτοιες λαμπρές επιτυχίες στην ζωή τους! 

0 Σχόλια