Συκοφάντες κατά της Ελλάδος - Διαμαρτυρία Τούρκων στην πρεσβεία μας στην Αδριανούπολη για τους Αλβανούς Τσάμηδες - Το ΥΠ.ΕΞ. ακούει;Οι διοργανωτές του τουρκικού πανηγυριού μιλούν επίσης για δήθεν “σφαγές στην Τρίπολη στον Ναυαρίνο και στοχοποιούν την Δ.Θράκη-Δεν μιλούν φυσικά για την γενοκτονία των Ποντίων της Κύπρου και τόσες άλλες


Σχέδιο επιστροφής των Τούρκων στα Βαλκάνια με το περιβόητο τουρκικό τόξο πάνω από την Ελλάδα, έχουμε σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν έχουν τέλος τα ύποπτα και βρωμερά σχέδια των Τούρκων, τα οποία σημειώνουμε ότι επιζητούν την πάση θυσία επιστροφή τους στα Βαλκάνια, αφού δεν αποδέχθηκαν ποτέ τον διωγμό τους από τα εδάφη αυτά το 1912-13.

Εκμεταλλευόμενοι τα ζητήματα των Αλβανών Τσάμηδων ( πιο πριν των Σκοπιανών) προκαλούν διεθνή θόρυβο κατά της Ελλάδος, για να αποκτήσουν ( έτσι νομίζουν) έρεισμα στα δικά τους σχέδια.

Διαμαρτυρία Βαλκάνιων Τούρκων στην πρεσβεία μας στην Αδριανούπολη για τους... Αλβανούς Τσάμηδες (!!!)


Τούρκοι από τα Βαλκάνια συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη, ( πρόκειται για μέλη της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Τούρκων), και κατέθεσαν μαύρα στεφάνια και δήλωση Τύπου για την 80ή επέτειο από την σφαγή των Μουσουλμάνων Αλβανών Τσάμηδων, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Μέλη της τουρκικής μη κυβερνητικής οργάνωσης ( που χρηματοδοτείται από τον Φιντάν), οι οποίοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το ελληνικό προξενείο της Αδριανούπολης κρατώντας τουρκικές σημαίες στα χέρια, άφησαν ένα μαύρο στεφάνι με την επιγραφή «Δεν έχουμε ξεχάσει τη σφαγή της Τσαμουριάς» μπροστά από το ελληνικό προξενείο στην Αδριανούπολη.

Ο Zürfettin Hacıoğlu, Πρόεδρος της Επιτροπής Υπερπόντιων Δραστηριοτήτων της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας Τούρκων Ρωμυλίων, είπε ότι αυτή η δραστηριότητα δεν έγινε ποτέ για να σπείρει τους σπόρους της μνησικακίας και του μίσους, αλλά αφορά στην προσπάθεια να μην ξεχαστεί το παρελθόν, με στόχο να χτιστεί ένα καλύτερο μέλλον.

Αργότερα, ο Sabri Mutlu, Πρόεδρος της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας Τούρκων Ρωμυλίων, διάβασε το δελτίο τύπου εκ μέρους της ομάδας. Δηλώνοντας ότι δεν θα αφήσουν να ξεχαστεί το τσάμικο ζήτημα, αφού αυτό έχει μείνει στην ιστορία ως μελανό σημείο.

«Αυτή η σφαγή δεν έχει ξεχαστεί και δεν θα ξεχαστεί». Δηλώνοντας ότι τα ελληνικά εδάφη, των οποίων η ιστορία είναι γεμάτη σκοτεινούς λεκέδες, έχουν γίνει επίσης σκηνικά πολλών σφαγών, ο Mutlu είπε, "Οι σφαγές της Τρίπολης, του Ναβαρίνου και της Τσαμουριάς είναι τα πιο προφανή παραδείγματα. Ο λόγος που συγκεντρωνόμαστε εδώ σήμερα είναι η σφαγή της Ελλάδας το 1944-1945. Αυτή η σφαγή δεν έχει ξεχαστεί και δεν θα ξεχαστεί», είπε ο ίδιος.

Ο Τούρκος ανέφερε ότι "η Ελλάδα συνέχισε σε όλη την ιστορία της είτε να σφαγιάζει με τα όπλα είτε να υποτάσσει με ψυχολογική πίεση κάθε κοινότητα που βλέπει ως κίνδυνο μέσω των τεχνασμάτων της, και υπενθύμισε ότι τα εδάφη που θεωρούνται κοιτίδα της δημοκρατίας είναι στην πραγματικότητα τα εδάφη που μετατράπηκαν σε λουτρό αίματος με σφαγές.

 «Προειδοποιούμε την ελληνική κυβέρνηση!»


Εάν θέλετε να πιστεύουμε στην ύπαρξη δημοκρατίας στη χώρα σας, περιμένουμε να συμμορφωθείτε με τις αποφάσεις της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης. Μην εμπιστεύεστε τις δυνάμεις που έχετε πίσω σας, οι οποίες προκάλεσαν την ήττα που ζήσατε στην Ανατολία το 1920-1922. Θα μείνουν τα σχέδια σας στη μέση.

Μη νομίζετε ότι οι Τούρκοι που ζουν στη Δυτική Θράκη είναι μόνοι τους. Οι νευρικές απολήξεις του τουρκικού λαού όπου κι αν βρίσκονται Τούρκοι, είναι εκεί», κατέληξε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Το ρητό “ ρίξε λάσπη στον αντίπαλο κάτι θα μείνει στο τέλος” εφαρμόζει η τουρκική προπαγανδιστική μηχανή που βαφτίζει αυθαίρετα δήθεν “γενοκτονίες”, πολεμικές επιχειρήσεις του ελληνοτουρκικού πολέμου, με στόχο να “ δικαιολογήσει” κάθε μελλοντική πρόκληση κατά της Ελλάδος.

Οι προκλήσεις αυτού του τύπου φανατίζουν τα πλήθη και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα τουρκικά πλήθη, διότι χωρίς μίσος δεν ξεκινά καμία πολεμική επιχείρηση.

0 Σχόλια