Τους πιέζουμε και υπόσχονται μειώσεις στις προμήθειες των τραπεζών τις οποίες μετά ξεχνούν - Εμείς θα συνεχίσουμε όμως να πιέζουμε έως την ολοκληρωτική άρση κάθε παραλογισμού, τραπεζικού ή φορολογικού


Νέες (!!!) μειώσεις (;;;) στις προμήθειες των τραπεζών εξήγγειλε ο Χατζηδάκης! 

Ένα ακόμη ψέμα που εξαγγέλει κάθε τόσο που δέχεται την πίεση μας εντός Βουλής.

Ιδού: 

Σίγουρος πως θα υπάρξουν νέες μειώσεις στις προμήθειες που διακρατούν οι τράπεζες από τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης.
Ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στον Real FM, υπενθύμισε πως ήδη από τον Απρίλιο η κυβέρνηση έχει νομοθετήσει την μείωση κατά 50% στις προμήθειες των τραπεζών επί των ηλεκτρονικών συναλλαγών έως και 10 ευρώ.

Εξήγησε, παράλληλα, πως όλο αυτό το διάστημα το οικονομικό επιτελείο βρίσκεται σε επαφές με τις τράπεζες, όπως πρόσφατα όπου ο ίδιος παρέστη στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών, «πιέζοντας» για διεύρυνση του μέτρου των μειώσεων προμηθειών σε περισσότερες συναλλαγές.
Όπως επεσήμανε ο υπουργός, ήδη μία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες έχει ξεκινήσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι.

Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Χατζηδάκης εμφανίστηκε βέβαιος πως οι τράπεζες θα κάνουν πράξη τις περαιτέρω μειώσεις των προμηθειών έτσι ώστε να μην χρειαστούν να παρθούν μέτρα εναντίον τους.

Δείτε τις πιέσεις μας προς αυτή την κατεύθυνση:

Είμαστε η Αντιπολίτευση που υποσχεθήκαμε... Μετά τις απανωτές παρεμβάσεις μας, δείτε για ποιες συναλλαγές με POS αλλάζουν οι προμήθειες τραπεζών

 

Τους πιέσαμε όσο μπορέσαμε και ακόμη περισσότερο, με τις ελάχιστες δυνάμεις που μας έδωσε η ψήφος του Ελληνικού Λαού.  https://www.s-fotopoulos.gr/2023/11/pos.html


Εξάλλου, γι'αυτό συμμετέχουμε στις εκλογές και γιαυτό ζητάμε μέσα από αυτές οι δυνάμεις μας να μεγαλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να γίνουμε ακόμη πιο αποτελεσματικοί! 

Εντός Βουλής...


Αλλά και εκτός Βουλής, συμπαραστεκόμενοι στον δίκαιο αγώνα των κλάδων που πλήττονταν από τις άδικες αποφάσεις της Κυβέρνησης. https://www.s-fotopoulos.gr/2024/01/pos_22.html 

Δυστυχώς, αυτοί αποφασίζουν - ακόμη - πως θα κινηθούν τα θέματα. Αλλά και χωρίς την δική μας πίεση, όλα θα ήταν διαφορετικά. 

Συνεχίζουμε έως την ολοκληρωτική άρση κάθε παραλογισμού, τραπεζικού ή φορολογικού...

0 Σχόλια